Tarihçe

Okulumuz 1988 tarihinde eğitim öğretime 13 şube ile açılmıştır. Okulumuz mülkiyeti il özel idaresine aittir. Binamız İsviçre köy okulu modeli örnek alınarak yapılmıştır. Arsası ve yapılması Emlak Bank tarafında sağlanmıştır. Hizmete ilkokul olarak başlamasına rağmen 1994 yılında temel eğitimin 8 yıla çıkmasıyla ilköğretim okulu olarak hizmet vermeye devam etmiştir.

Eski binamız yıkılarak yerine yeni bina yapılmış modern binasına taşınmış olan okulumuz. 32 derslikten oluşmakta ve içerisinde fen labaratuarları, Ana sınıfı, konferans salonu ve sığınak gibi tüm olanaklar bulunmaktadır. Şu an okulumuzda 3 ana sınıfı şubesi, 1. 2. 3. ve 4. sınıflarda 28 şube, 1 özel eğitim şubesi bulunmaktadır. Akademik yapı ise; 1 müdür, 2 müdür yardımcısı, 1 memur, 28 sınıf öğretmeni,1 özel eğitim öğretmeni, 3 branş öğretmeni, 3 okul öncesi öğretmeni ve 2 rehber öğretmenden oluşmaktadır.