Medeni Berk İlkokulu
Ataköy 7 8 9 10. Ks. Mah. Manolya Sok. Bakırköy / İSTANBUL
02125591995

VİZYON

Öğrencilerin ilgi yetenek ve istekleri doğrultusunda yönlendirilerek hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; düşünen, sorgulayan, okuyan, araştıran, toplum ve dünya sorunlarıyla ilgili ve ruhen sağlıklı bireylerin yetiştiği, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışması gerektiğini bilmek vizyonumuzdur.

MİSYON

Araştırıcı ve kendine yeten bireyler yetiştiren çevresindeki eğitim kurumlarının en iyisi olmayı hedefleyen bir eğitim ortamı yaratmak için varız.

BAŞARILAR

Bakırköy ilçesinin güzide bir okulu olarak eğitim-öğretim faaliyetlerine devam eden okulumuz bir çok sosyal projede yer almaktadır. Öğrencilerimizi üst hayata hazırlamak için eğitim-öğretim etkinlikleri deneyimli kadromuz ile en üst seviyede verilmektedir.
Öğretim Şekli :Tam gün eğitim verilmektedir.

Tam gün eğitim verilmektedir.

Ders Başlama Saati: 09:00 Ders Bitiş Saati : 14:30

Merkezi Sistem Doğalgaz Kaloriferli

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İstanbul ili, Bakırköy İlçesinde merkezi konumadır. Ataköy 9. kısım mahallesi, çarşı, camii ve postanesinin az ilerisinde yer almaktadır.

Ataköy 7-8-9-10. Kısım mahallesinde bulunmaktadır.

Sportif Etkinlikler

Atletizm-yüzme-karate-futbol-basketbol ve voleybol alanında öğrencilerimiz yetiştirilmektedir.

Harezmi Eğitim Modeli, E-twinning

Sosyal projelerimiz ( kardeş okul-sen de bir hediye ver ) devam etmekte.

Yurtdışı Proje Faaliyetleri

Ülkemiz folkloru bir çok festivalde tanıtılması çalışmalarımız devam etmektedir.